Повідомити про помилку

Зеленський запевнив, що поки що не прийняв рішення, чи піде на другий термін президенства

26 листопада 2021 13:46
Події
views 175
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Президент України Володимир Зеленський відповів, чи піде на другий термін президенства. Він поки не прийняв рішення.

Президент наголосив, що у нього є діалог із суспільством, і якщо він побачить підтримку своєї особистості, лише тоді ухвалить рішення про похід на другий термін. Про це Зеленський розповів під час прес-марафону з нагоди «екватора» президентської каденції.

Крім того, Зеленський заявив, що його діти зараз страждають, тому він також радитиметься з сім'єю чи йти йому на другий термін президентства.


«Я точно не вирішую це питання (за другим терміном – ред.). Вирішувати буде суспільство. Я не прийняв це рішення, це правда. Це не буде пов'язано з форматом майбутньої коаліції. Я не планую в голові таку складну стратегію. Це буде пов'язано з підтримкою моєї особистості. Я виходжу на вулицю і розумію, як до мене ставляться.Люди за щось говорять спасибі, кажуть, що десь є помилки.У мене є діалог. Тоді я думатиму, йти чи ні на другий термін. Прийматиму рішення з дітьми, мої діти страждають через мою професію. У мене дочка у віці, коли вона хоче простір і свобода, вона не хоче жити з охороною»
, – сказав Зеленський.

Також він відповів на питання про зміну черговості парламентських виборів та президентських. Зеленський запевнив, що не цікавиться перенесенням виборів до Ради, додавши, що нардепи самі мають вирішити це питання через Конституційний суд.

«Є багато викликів, які я хочу закінчити. Зможу – молодець, подумаю. Не зможу – немає. Я знаю про це питання (перенесення виборів, – ред.). Я вважаю, що депутати звернуться до Конституційного суду, якщо захочуть, і суд має відповісти», – зазначив президент.

Коментарі

Інші новини по темi