Повідомити про помилку

Збірна України зіграє з шотландцями у стикових матчах відбору ЧС-2022

26 листопада 2021 19:03
Події
views 903
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Збірна України півфінал плей-офф відбору на Чемпіонат світу — 2022 в Катарі проведе проти Шотландії. Поєдинок проти проведуть 24 березня наступного року на виїзді.

У разі перемоги «жовто-сині» у вирішальній зустрічі за попадання на Мундіаль посперечаються з найсильнішим у парі Вельс – Австрії. Фінал заплановано на 29 березня на виїзді для наших.

Зазначимо, 12 учасників плей-оф були розділені на три путі, де у форматі фіналів чотирьох розіграють три путівки до Катару.

Сітка A

Шотландія — Україна

Уельс — Австрія

Сітка B

Росія — Польща

Швеція — Чехія

Сітка C

Італія — Північна Македонія

Португалія — Туреччина

Нинішній плей-офф пройде в новому форматі. Всі 12 учасників додаткового раунду кваліфікації будуть розділені на три сітки, де будуть зіграні півфінали і фінал. Всі протистояння складатимуться з одного матчу. Всього команди розіграють три путівки на ЧС-2022.

Матчі відбудуться 24 та 29 березня 2022 року. Сам Чемпіонат світу в Катарі пройде з 21 листопада по 18 грудня наступного року. Жеребкування фінальної стадії відбудеться у квітні 2022 року.

Нагадаємо, збірна України посіла друге місце у своїй відбірковій групі. У шести матчах наша команда здобула дві перемоги і шість разів зіграла внічию, поступившись прямою путівкою та першим місцем Франції.

Коментарі

Інші новини по темi