Повідомити про помилку

У Києві затримали коменданта донецької в'язниці «Ізоляція»

9 листопада 2021 12:04
Події
views 3578
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Києві затримали Дениса Куликовського, він же «Палич» - колишнього коменданта в'язниці «Ізоляція», яка знаходиться в окупованому Донецьку. Ця в'язниця відома тортурами українських полонених.


Про це повідомив у Facebook колишній в'язень цієї катівні, журналіст і письменник Станіслав Асєєв. Усі деталі він пообіцяв розповісти згодом.

«У Києві затриманий головний військовий злочинець „Ізоляції“ — Куликовський Денис, він же „Палич“. Тепер можу сказати, що життя прожито не дарма. P. S. Шановні колеги-журналісти, прошу поки не дзвонити, всі деталі пізніше», — зазначив він.


«Палич» відомий як один із найжорстокіших «фахівців» у галузі тортур та вибивання інформації. Про це неодноразово розповідали звільнені із в'язниці «Ізоляція». Для катування там використовували так званий тапік (зброю тортур електричним струмом – телефонний польовий апарат з індуктивною котушкою).

За словами колишньої дружини, «Палич» втік із «ДНР» ще у 2019 році нібито до Росії. При цьому дружина із сином залишилася на Донбасі, а більшість його рідних мешкає на підконтрольній Україні території.


Коментарі

Інші новини по темi