Повідомити про помилку

У Києві замінували будівлю Київського інституту бізнесу і технологій

14 вересня 2021 11:22
Події
views 303
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Подільському районі Києва невідомий повідомив про мінування будівлі одного з навчальних закладів. Було проведено евакуацію учнів. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Сьогодні близько 8:30 до поліції надійшла інформація про замінування столичного коледжу, розташованого на провулку Зоряному, що у Подільському районі столиці. Для перевірки на місце події негайно виїхали поліцейські та представники усіх профільних служб», — йдеться у повідомленні.


Як повідомляє Telegram-канал Київ Оперативний, невідомий повідомив про мінування Київського інституту бізнесу і технологій.

З навчального закладу було евакуйовано більше 100 осіб, серед яких студенти, вчителі та інші працівники. Наразі на місці події працюють експерти-вибухотехніки разом з кінологами та службовими собаками, які ретельно оглядають приміщення будівлі та прилеглу територію на предмет виявлення вибухових пристроїв чи інших небезпечних предметів.
Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Подільського управління поліції. За результатами перевірки буде вирішено питання щодо правової кваліфікації.

Нагадаємо, нещодавно у місті Павлоград Дніпропетровської області чоловік зателефонував до поліції та повідомив, що нібито замінував житловий будинок, в якому мешкає його колишня дівчина. Він вимагав 50 тисяч доларів за те, що не підірве будівлю. «Мінувальника» затримали правоохоронці, йому загрожує до шести років в'язниці.

Про інцидент розповіла пресслужба поліції області. Зазначається, що 8 серпня невідомий повідомив правоохоронцям, що хоче підірвати будинок по вул. Харківська, та вимагав викуп за те, що не здійснить свою погрозу.

Поліцейські відразу виїхали на місце події та обстежили вказаний будинок. Однак, ніяких вибухонебезпечних предметів там не виявили. Впродовж години поліція встановила особу зловмисника – ним виявився 39-річний житель Павлограда.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi