Повідомити про помилку

Стало відомо ім'я загиблого в п'ятницю бійця ССО з Хмельницького

20 листопада 2021 16:03
ООС
views 1369
shares 3
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Загиблим 19 листопада військовослужбовцем виявився старший солдат 8-го окремого полку спеціального призначення Уберт Мрачковський, передає пресслужба Сил Спеціальних Операцій.

33-річний Уберт Мрачковський отримав смертельне поранення 19 листопада під час обстрілу росіянами позиій ЗСУ на Луганщині.

«Сумно втрачати друзів. Гірко втрачати побратима. Ще гірше втрачати того, з ким свого часу, пройшов довгий шлях військової служби і проходив до того самого трагічного моменту. В районі Операції об'єднаних сил отримав кульове поранення, не сумісне із життям наш побратим — старший солдат Мрачковський Уберт Валерійович. Йому назавжди буде 33 роки. Україна втратила Воїна. Він назавжди залишаться у списках військової частини і нашій пам'яті. Воїн виграв свою війну і віддав данину нашій спільній Перемозі. Наш борг перед ним — продовжувати боротьбу за свободу України, розвиватися і ставати міцнішими!» — розповіли у Командуванні ССО.

Мрачковського ховатимуть 22 листопада у Хмельницькому.

 О 12.00 за адресою: вул. Толстого, 4, розпочнеться церемонія прощання.

Поховають загиблого віськовослужбовця на Алеї Слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове. У нього залишились мати, дружина та двоє дітей. 

Теги

Коментарі

Інші новини по темi