Повідомити про помилку

У Києві п'яний водій збив поліцейського, який оформляв ДТП та втік

9 листопада 2021 09:35
Події
views 1582
shares 0
comments 2
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На проспекті Перемоги в Києві п'яний чоловік на Hyundai врізався в авто на обочині й збив копа, який оформляв ДТП. Також постраждав ще один водій. Винуватець втік із місця пригоди, але був затриманий. 

Подія трапилася 8 листопада в районі станції метро «Святошин» у напрямку до «Житомирської». Про це інформують у Патрульній поліції столиці та місцеві Telegram-канали.


«Учора ввечері екіпаж патрульних отримав виклик про ДТП на бульварі Академіка Вернадського. Під час оформлення автопригоди за участю авто Renault та BMW в автомобілі на повному ходу в'їхав авто Hyundai», — інформують у поліції.

У результаті зіткнення, травми отримали водій Renault та патрульний, якого від удару затисло між службовим Mitsubishi та BMW. Поки усі присутні надавали допомогу постраждалим, водій Hyundai швидко вийшов зі свого авто та покинув місце події у невідомому напрямку.

Поліцейські негайно розпочали пошук втікача та вже за кілька хвилин з'ясували місце його проживання та затримали біля під'їзду будинку. Інспектори помітили у втікача явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння громадянин відмовився.

Охоронці порядку склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. Обставини події встановлює слідчо-оперативна група. Поліцейського та чоловіка з травмами ушпиталили медики, загрози їхньому життю немає. У патрульного перелом ноги та забої.



Коментарі

Інші новини по темi