Повідомити про помилку

У Кривому Розі загинули троє працівників водоканалу під час виконання робіт

18 вересня 2021 16:07
Події
views 425
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Кривому Розі під час виконання робіт на підприємстві загинули троє людей. Поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Повідомлення до поліції надійшло 18 вересня. За попередньою інформацією, у Довгинцівському районі під час виконання робіт з підвищеною небезпекою трьох осіб затянуло до насосу.

Наразі за вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Досудове розслідування триває.

Як повідомляє місцевий журналіст Олег Єрмолинських в Telegram, загинули працівники «Кривбасводоканалу». Вони не переконалися в безпеці, не заміряли вміст газів в приміщенні і їх затягнуло в насос.

Так, о 10:08 рятувальникам надійшло повідомлення від диспетчера КП «Кривбасводоканал» про те, що на вулиці Нікопольське шосе Довгинцівського району на території підприємства троє чоловіків впали до горизонтального відстійнику та не відповідають.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили що тіла без ознак життя знаходяться в конструкції горизонтального відстійнику на глибині 6 метрів. З дна відстійника за допомогою мотузки підняли тіла загиблих чоловіків на поверхню. 

Коментарі

Інші новини по темi