Повідомити про помилку

У Кривому Розі на вулиці Мухіна стався вибух у багатоповерхівці

17 вересня 2021 13:00
Події
views 1869
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У п'ятницю, 17 вересня, в одному із житлових будинків Кривого Рогу пролунав вибух. На місце події відправилися рятувальники, швидка та газова служба. Про це повідомляє місцеве видання «Перший міський».

За інформацією ЗМІ, приблизно 10:15 до рятувальників надійшло повідомлення про вибух у дев'ятиповерхівці на вулиці Мухіна. Заявниця розповіла, що пролунав вибух у будинку, в якому вона проживає.


Крім того, жінка також розповіла про крики дітей, які знаходяться на одному з балконів та про дверну раму чи то віконну раму, яка лежить на землі.

За інформацією місцевих ЗМІ, у приміщенні, де стався вибух, у цей час знаходилось троє дітей та літній чоловік. Усіх їх рятувальники вивели з домівки та передали медикам. А в сусідній квартирі допомоги потребував 10-річний хлопчик.

Дитина повідомила, що приміщення наповнилося димом, а вийти самому він не має змоги, тому рятувальники відчинили вхідні двері, наділи на хлопчика дихальну маску та вивели на свіже повітря. Постраждалий чоловік з першої квартири також надихався диму, але від госпіталізації відмовився.

Що саме вибухнуло в квартирі, поки не відомо.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi