Повідомити про помилку

У Києві відкрилася виставка сучасного озброєння, яка присвячена Дню захисників і захисниць України

13 жовтня 2021 19:37
Суспільство
views 1024
shares 7
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На Михайлівській площі в рамках відзначення Дня захисників та захисниць України відкрилася спеціалізована виставка «Цифрове майбутнє армії», під час якої для жителів та гостей столиці розгорнуто експозицію сучасних зразків озброєння та військової техніки.

Доступ до техніки абсолютно вільний і в неї можна забиратися.

На виставці представлено новітні зразки військової техніки та озброєння ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, ДСНС, Держприкордонслужби та Державної спеціальної служби транспорту.

Виставка проходить в умовах продовження збройної агресії з боку Російської Федерації, тому її основним акцентом є демонстрація потенціалу оборонно-промислового комплексу держави, показ інноваційних технологій, які можуть бути використані для розвитку спроможностей військ у найближчій перспективі.


«Українська армія – сучасна і передова, з інноваційними технологіями у сфері оборони та потужним озброєнням. І на виставці у Києві кожен зможе у цьому пересвідчитися, адже тут зібрані головні експонати військової техніки. Маючи високоякісне озброєння, українське військо зможе гідно дати відсіч російській агресії», – розповів Сергій Галушко, представник Міністерства оборони України.

Відзначимо, що День захисників і захисниць України відзначається 14 жовтня. Він був встановлений указом президента в 2014 році.


Коментарі

Інші новини по темi