Повідомити про помилку

Російські ЗМІ повідомили про вибух у центрі окупованого Донецька: перші подробиці

18 лютого 2022 18:38
Події
views 2377
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У центрі окупованого Донецька прогримів потужний вибух. Інцидент стався біля будівлі колишньої Донецької обласної державної адміністрації (ОДА), в якій сьогодні розташовується «уряд» так званої «ДНР». Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на «РИА Новости».

«Був схожий на звук вихідного снаряда, але розумію, що трапилося щось інше. Щойно побачив у місцевих пабликах, що, нібито, вибухнула чи підірвали чиюсь машину», – повідомив донеччанин, який проживає відносно неподалік центру.


Як повідомила місцева «народна міліція», вибухнув автомобіль на парковці. За уточненими даними, вибухнув автомобіль «начальника народної міліції ДНР» Дениса Синенкова, він не постраждав.

Водночас у Донецьку запрацювала сирена цивільної оборони, яка вимкнулася о 16:27. Мешканці припускають, що в такий спосіб перевіряється система оповіщення.


А тим часом у Росії повідомили, що нічого не знають про так звану евакуацію місцевих мешканців окупованих територій.

«Я не знаю, що там зараз відбувається», – сказав прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

В адміністрації губернатора Ростовської області повідомили виданню Znak.com, що поки що у них немає жодної інформації про плановане розгортання пунктів тимчасового розміщення для біженців. Чиновники кажуть, що знають про рішення ватажків «ЛДНР» лише з новин.

Коментарі

Інші новини по темi