Повідомити про помилку

Активісти приїхали в Конча-Заспу до Зеленського. Паркан охороняє поліція та Нацгвардія

10 жовтня 2021 20:05
Події
views 2462
shares 30
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Колона протестувальників зібралася на марш до маєтку президента о 17:00 під ТРЦ «Магелан» на метро «Теремки» у Києві. Активісти збирались понад годину у рушили автоколоною на південь — до маєткку Зеленського у Конча-Заспі. 

«Банкова продовжує узурпацію влади. Політичне керівництво країни саботує розслідування Вагнерґейту. Влада бреше нам про офшори Зеленського. Коломойський повертає свій вплив, а країну ведуть до геополітичного розвороту на Схід. Вас теж це все за... довбало? Тоді долучайтеся до протесту!», — заявляють організатори акції.

У Конча-Заспі на протестувальників чекали кілька рот поліцейських та нацгвардійців, які охороняли триметровий паркан маєтку президента.

Активісти взяли із собою банери та плакати, зокрема — з гаслом «Коломойського під санкції» — точну копію якого у протестувальників насильно відібрали поліцейські, спровокувавши сутичку на Майдані Незалежності у п'ятницю, 8 жовтня.

Читайте також: Напали, побили та забрали плакат: поліція атакувала акцію проти Коломойського

Також протестувальники мали плакати на кшталт «Не президент, а лялька Єрмака».

Співорганізатор акції, член політради «Демократичної Сокири» Юрій Гудименко зазначив, що на насильство поліції відповідатимуть вогнем.

З цими словами він запалив фар та пропалив зображення Зеленського на плакаті.

Коментарі

Інші новини по темi