Повідомити про помилку

В Україну прибув рейс з військовою допомогою від Канади

19 лютого 2022 22:44
Події
views 796
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Сьогодні, 19 лютого в Україну прибув рейс з військовою допомогою від Канади. Яким доставили гвинтівки та автомати з оптичними прицілами. Про це повідомляє глава Міноборони Олексій Резніков в Twitter.

«Сьогодні ми отримали військову допомогу у вигляді снайперських та автоматичних гвинтівок, кулеметів з оптичними засобами прицілювання, пістолетів, приладів нічного бачення та військового спорядження. Дякуємо за це важливе та своєчасне рішення! Окреме дякую главі Міноборони Канади Аніті Ананд„, — розповів Резніков.


Резніков подякував канадським партнерам за таке важливе і своєчасне рішення надати оборонну підтримку Україні, яка допоможе нашим військовослужбовцям стримувати агресію Росії. Окрему подяку він висловив міністру національної оборони Аніті Ананд за її стійку позицію щодо підтримки нашої держави.

Канада активно допомагає Україні не лише озброєнням. На Львівщині відбуваються інструктажі, які проводять канадські фахівці. Вони проводять з нашими військовослужбовцями певні тактичні та інші навчання, використовують свої навички, обмінюються досвідом, зазначив заступник Міністра оборони України Ростислав Замлинський.


Нагадаємо, 9 лютого до аеропорту «Бориспіль» прибув літак із військовою допомогою з Великої Британії. Літак привіз військовий вантаж та обладнання для сил територіальної оборони Збройних Сил України. Також там є бронежилети, каски та інший вантаж.

Крім того, цього ж дня до Києва прилетів 9-й літак із військовою допомогою із США . В аеропорт «Бориспіль» прибуло понад 80 тонн озброєння.

Коментарі

Інші новини по темi