Повідомити про помилку

11 нардепів «Голосу» відокремились в об'єднання «Справедливість». З фракції не вийшли

7 вересня 2021 19:45
Верховна Рада
views 221
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це йдеться в листі об'єднання.

«11 народних депутатів, (депутатське об'єднання „Справедливість“), обрало керівництво, яке буде представляти позицію більшості фракції у Верховній раді. Головою об'єднання обрано Олександру Устінову, заступником Юлію Клименко. Відповідний лист про це було направлено керівництву Верховної ради, а також керівникам депутатських фракцій і груп», – йдеться в повідомленні.

В об'єднання «Справедливість» увійшли: Олександра Устінова, Юлія Клименко, Соломія Бобровська, Галина Васильченко, Роман Лозинський, Наталя Піпа, Ольга Стефанишина, Володимир Цабаль, Андрій Шараскін, Ярослав Юрчишин та Ярослав Рущишин.

Депутати також заявили, що тепер «думки, тези і заяви, озвучені „керівництвом“ партії і фракції „Голос“, не представляють позиції більшості фракції, оскільки більшість членів фракції висловила недовіру керівництву і проголосувала за зміну керівника фракції».

Також  нардепи об'єднання попросили журналістів не асоціювати їх з партією і фракцією «Голос». При цьому ніхто з 11 парламентаріїв із фракції «Голос» не виходив – тільки з партії. Нагадаємо, згідно із законом, в разі виходу з фракції партії депутати, які пройшли за списком, можуть втратити мандат.

Головою об'єднання обрали Олександру Устінову.

 

Коментарі

Інші новини по темi