Повідомити про помилку

Вибух гранати у квартирі колишнього учасника АТО в Кривому Розі: є постраждалі

9 серпня 2021 12:57
Події
views 325
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Під час вибуху гранати у квартирі колишнього учасника АТО в Кривому Розі постраждав не тільки сам військовий, а й правоохоронці, які були в квартирі. Про це повідомила пресслужба Нацполіції у понеділок, 9 серпня.


Внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 61-річний чоловік, який підірвав гранату, та троє поліцейських. Перехожі громадяни не постраждали. З помешкання чоловіка правоохоронці вилучили дві гранати «РГД-5» із запалами до них.

8 серпня близько 17:23 до поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що планує підірвати гранату біля одного із будинків в Інгулецькому районі міста. 


За викликом негайно прибули патрульні поліцейські міста Кривого Рогу, які розпочали перемовини з чоловіком та викликали на місце події оперативні служби.  Під час розмови чоловік віддав правоохоронцям один боєприпас «РГД-5», який тримав у руках. Однак після цього раптово з кишені дістав другу гранату та підірвав.


Зараз правоохоронці перебувають на амбулаторному лікуванні.


Під час обшуків у квартирі ексвійськового вилучили ще дві гранати. Досудове розслідування триває.


Поліція відкрила справу за двома статтями — за фактом незаконного зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів (ч. 1 ст.263 КК) і за фактом посягання на життя співробітника правоохоронного органу (ч.1 ст. 348 КК).

Коментарі

Інші новини по темi