Повідомити про помилку

«Велике будівництво»: до кінця року завершиться ремонт 6 км об'їзної Тульчина

2 листопада 2021 13:34
велике будівництво
views 292
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Вінницькій області до кінця цього року в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» планується відновити об'їзну дорогу міста Тульчин. 

Про це у Facebook заявив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

За його словами, зараз добігає завершення ремонт ділянки автомобільного шляху О-02-21-08 Мазурівка-Тульчин протяжністю 5,8 км.

«Відновлення дорожнього покриття триває між населеними пунктами м. Тульчин та с. Мазурівка, а також частково через с. Марусине», — зазначив Борзов.

На цій трасі підрядники розширили проїзджу частину, влаштували нову, більш жорстку основу із щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом, а також нижній, верхній шари покриття з асфальтобетонної суміші. В даний момент дорожники укріплюють узбіччя та з'їзди.

Об'їзну Тульчина капітально ремонтують вперше за 30 років, пояснив голова ОДА.

«Програма Президента України Володимира Зеленського „Велике будівництво“ змінює сприйняття жителів про те, як мають ремонтуватися місцеві дороги. Найперше — це ефективність та висока якість ремонтних робіт. Також дотримання інклюзивності, адже кожен громадянин має безпечно і швидко дістатись в будь-який куточок міста або села, районного центру», — наводить слова Борзова пресслужба ОДА.

Нагадаємо, раніше Президент Володимир Зеленський повідомив, що цього року в рамках «Великого будівництва» планується завершити роботи на першій об'їзній дорозі міста Дніпро – південному обході протяжністю 7,1 км.

Коментарі

Інші новини по темi