Повідомити про помилку

У Бахмуті за програмою «Велике будівництво» зводять сміттєперевантажувальну станцію

8 листопада 2021 11:39
велике будівництво
views 393
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У м. Бахмут Донецької області завершують будівництво потужної сміттєперевантажувальної станції. Новий завод, який будують у рамках програми Володимира Зеленського «Велике будівництво», планують здати у грудні, повідомляє очільник Донецької ОДА Павло Кириленко.    

Наразі на об'єкті ведуться внутрішні оздоблювальні роботи, встановлюється обладнання, відбувається благоустрій території, влаштовуються дороги та зовнішні мережі будівлі.

Бахмутська сміттєперевантажувальна станція зможе переробляти 60 тис тонн побутових відходів на рік. Завдяки будівництву станції буде створено 39 робочих місць.

«Її робота має удосконалити систему управління побутовими відходами на території усього Бахмутського району. На станції відходи сортуватимуться, проходитимуть підготовку до утилізації чи захоронення», — розповів Кириленко.

Спеціальні ваги здатні прийняти до 80 тонн відходів за раз. Усе сміття будуть відвантажувати на барабан-сепаратор, який відокремлює органічні відходи. Решта потрапляє на конвеєр, де відсортовується скло, метал, пластик.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський зазначив, що програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в країні та створює додаткові робочі місця.

Коментарі

Інші новини по темi