Повідомити про помилку

«Велике будівництво» створить у Херсоні новий урбан-парк для активного відпочинку

27 жовтня 2021 15:26
Зеленський
views 1271
shares 0
comments 3
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Херсонській області наступного року в рамках програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» планується розпочати створення нового урбан-парку. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко на пресконференції у Херсоні.


За словами Тимошенка, один з таких урбан-парків, який було створено у Києві на ВДНГ, відвідали представники Міжнародного олімпійського комітету.

«Ми такі урбан-парки будемо робити в кожному обласному центрі з наступного року. В тому числі і в Херсоні. Це не просто якийсь спортивний об'єкт. Це центр, магніт для молоді, де ще й можливо відпочивати. Я знаю, що у Херсона поки немає багато локацій, де можна відпочивати», — зазначив координатор «Великого будівництва».

У Херсоні також має стартувати будівництво звичайного парку, а також низки спортивних об'єктів.

«У нас є план по Льодовій арені (у Херсоні – ред.) і ми її будемо робити. Загалом 19 льодових арен по Україні планується. І багатофункціональний спортивний комплекс. Я знаю, що в Херсоні його немає», — заявив Тимошенко.

Він додав, що в області продовжиться відновлення шкіл, садочків та медзакладів. Наступного року планується здійснити оновлення однієї дитячої та однієї дорослої обласної лікарні.

Крім цього, активні роботи тривають в аеропорту Херсона. Очікується, що їх буде завершено до кінця року, а аеропорт запрацює у новому літньому сезоні з оновленою злітно-посадковою смугою.


«Тобто на наступний рік у нас ще більше розширюється програма „Велике будівництво“. І сподіваюсь, що це буде видно і в Херсоні також»
, — резюмував Тимошенко.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що за програми «Велике будівництво» планується до 2023 року створити урбан-парки у всіх обласних центрах України.

Коментарі

Інші новини по темi