Повідомити про помилку

У Херсонській області вбили поліцейського під час виконання службових обов'язків

15 серпня 2021 14:16
Події
views 861
shares 0
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Сьогодні, 15 серпня, вранці в с. Веселе Новокаховської міської громади під час обслуговування виклику ножові поранення отримали працівник сектору реагування патрульної поліції місцевого підрозділу поліції та представник служби "103". Нажаль, для інспектора поліції отримане поранення виявилося несумісним з життям.

Нині відкрите кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це повідомляє поліція Херсонської області.


Вранці мешканка села Веселого заявила в поліцію, що у її сина стався розлад психічної хвороби. На місце виїхали підрозділ швидкого реагування та медики.

«Коли поліцейський та медпрацівник зайшли на подвір'я хворий чоловік, виламавши двері, із ножем в руках вибіг назовні та спричинив ножові поранення фельдшеру та 43-річному старшому сержанту поліції. Нажаль, поліцейський від отриманого поранення по дорозі в лікарню помер. Життю медпрацівника загрози немає», — розповіли в поліції.

Нині громадянин затриманий в порядку с. 208 Кримінального кодексу України. На місці події працює група слідчих обласного главку поліції. Попередня кваліфікація – ст. 348 Кримінального кодексу України «Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця».

Чоловіку загрожує від дев'яти до п'ятнадцяти років за ґратами або взагалі довічне ув'язнення.


Коментарі

Інші новини по темi