Повідомити про помилку

Укрзалізниця відкриє центри вакцинації на вокзалах всіх облцентрів

24 жовтня 2021 16:15
Коронавірус
views 180
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

З 23 жовтня, крім раніше відкритих, почали діяти пункти вакцинації на вокзалах Івано-Франківська та Маріуполя.

З 25 жовтня пункти почнуть працювати на залізничних вокзалах у Херсоні, Ковелі, Кривому Розі, Нікополі, Подільському, Миколаєві, Чернівцях, Коростені та Роздільному.

«Подорожі мають бути безпечними. Спільно з Міністерством охорони здоров'я ми розгортаємо пункти вакцинації в ключових транспортних хабах країни: вокзалах, аеропортах, автовокзалах, найбільших поштових відділеннях. Пункти вакцинації вже діють на 10 вокзалах, сьогодні ще додасться Маріуполь та Івано-Франківськ, з понеділка відкриється центр вакцинації в аеропорту „Бориспіль«, — заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков у суботу, 23 жовтня.

За його словами, за дві доби вдалося виявити майже 300 інфікованих осіб, які мали намір сісти в поїзд.

За словами в. о. члена правління Укрзалізниці Олександра Перцовського, пункти вакцинації, які компанія почала відкривати на вокзалах із 21 жовтня, мають популярність у населення.

Щодня вокзали приймають тисячі пасажирів, які тепер можуть отримати щеплення, не витрачаючи додатковий час на поїздку до медзакладу. Так, станом на сьогоднішній ранок в наших пунктах зроблено понад 2 тис. щеплень. Крім того, вони зручні для жителів міст, адже, як правило, вокзали розміщені в місцях зі зручною транспортною розв'язкою“, — зазначив він.

Перцовський додав, що в Укрзалізниці вакциновано 30% провідників. За його словами, найближчим часом ця цифра буде подвоєна.

Коментарі

Інші новини по темi