Повідомити про помилку

У аеропортах «Бориспіль» та «Київ» відкрилися пункти масової вакцинації

9 серпня 2021 14:10
Суспільство
views 219
shares 3
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися
У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» 9 серпня запрацював пункт масової вакцинації від СOVID-19. Про це йдеться на сторінці аеропорту в Facebook.

«З 9 серпня в аеропорту „Бориспіль“ можна зробити щеплення від COVID-19. Вакцинація буде проходити в приміщенні терміналу D на 1 поверсі щоденно з 9:00 до 15:00», — йдеться у повідомленні.

«Прищеплюватися вакциною CoronoVac і Pfizer можуть всі охочі громадяни України, а також особи, які мають посвідку на проживання в Україні, посвідчення біженця та особи, які потребують додаткового захисту», — також зазначено в повідомленні.


Вакцинація безкоштовна, без попереднього запису в форматі живої черги. При собі необхідно мати паспорт громадянина України або його копію, ідентифікаційний код та мобільний телефон. Пункт відкрили згідно з рішенням МОЗ України. Вакцинацію проводить бригада КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

В аеропорту «Київ» отримати щеплення можуть ті громадяни Україні, які не щеплені жодною дозою вакцини проти COVID-19. Вакцинацію проводять препаратом CoronaVac, після щеплення відразу видають довідку 063-о – про перше щеплення з курсу вакцинації від COVID-19.


Щеплення відбуватиметься у приміщенні терміналу A в порядку живої черги. Графік роботи: орієнтовно з 17:00 до 22:00.


Наявність декларації з сімейним лікарем не обов'язкова. Проходити обстеження, міряти тиск, здавати ПЛР чи тести на антитіла не потрібно. З собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Коментарі

Інші новини по темi