Повідомити про помилку

Погода. В Карпатах вдарили заморозки

21 вересня 2021 13:36
Погода
views 1920
shares 14
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост з обсерваторії «Слон» на горі Піп Іван.

«Станом на 8:00 21 вересня на горі Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями, вітер північно-західний, 5 — 6 м/с, температура навколишнього середовища -6 °С», — зазначили рятувальники.

До сьогодні температура на горі не опускалася нижче нуля.

Зазначимо, синоптик Наталка Діденко нагадала, що 22 вересня починається астрономічна осінь (її відраховують від осіннього рівнодення).

Завтрашня синоптична ситуація із усіх сил старатиметься це показати — бо навіть у денні години очікуються скромні низенькі +6+12 градусів, лише на Півдні, Донеччині та Луганщині трохи вище, +10+14 градусів.

За її словами, 22 вересня по Україні навіть у денні години очікуються скромні +6+12 °С, лише на Півдні, Донеччині та Луганщині трохи вище, +10+14 °С.

Вночі температура опускатиметься до +1+6 °С.

При проясненнях можливі заморозки на грунті (окрім Півдня, Сходу та Закарпаття). Але при проясненнях. Якщо буде щільна хмарність, то ймовірність заморозків суттєво зменшується.

Через таку низьку температуру повітря в Карпатах очікується мокрий сніг.

У середу помірні дощі пройдуть в західних областях (в Карпатах з мокрим снігом), на решті території України також буде підвищена вологість повітря, або невеликий періодичний дощ, або тумани.

У Києві 22-го вересня буде знову хмарно, вогко, невеликий дощ,. Холодна погода триватиме, вдень +7+9 градусів.

 

Коментарі

Інші новини по темi