Повідомити про помилку

Уряд звільнив Гогілашвілі — ЗМІ

13 грудня 2021 13:31
МВС
views 816
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про звльнення скандільного заступника міністра Олександра Гогілашвілі повідомив телеканал «Дом» та джерела «Інтерфакс-Україна».

11 грудня чоловік секретарки Зеленського часів «Кварталу», заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на блокпосту в Краматорську.

«Ти мене особисто не знаєш? ... А фотографії з заступниками міністрів у вас висять? Єдиний замміністра з таким є**лом, як у мене, єдиний», — видав на камеру Гогілашвілі.

Він вилаявив їх благим матом та намагався штовхати.

Глава МВС Денис Монастирський заявив, що через скандал проведуть дисциплінарне розслідування і пообіцяв особисто вивчити всі деталі.

Видання «Букви» після скандалу заявило, що Гогілашвілі жив у Росії і працював там у сфері реабілітації наркозалежних.

За даними інших ЗМІ, він навіть має російський паспорт. «Центр журналістських розслідувань» повідомляє, що Гогілашвілі має і паспорт, і індивідуальний податковий номер РФ, і вони обоє позначені в базах як дійсні. Є дані про те, що свого часу Гогілашвілі був помічником Миколи Валуєва – депутата партії «Єдина Росія».

У неділю 12 грудня президент Володимир Зеленський наказав звільнити Гогілашвілі. А надвечір неділі ЗМІ оприлюднили ще одне відео із заступником міністра – цього разу Гогілашвілі «не впізнали» патрульні з Києва. Інцидент стався 24 листопада.

Заступник міністра почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони «не впізнали начальство».

Поліцейські спокійно намагалися пояснити, що лише виконують свою роботу, на що той неадекватно відповів: 

«Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?! Що з тобою, тебе що, припудрило?'

 

 

Коментарі

Інші новини по темi