Повідомити про помилку

Ультрас Динамо побили глядачів із дітьми

19 вересня 2021 18:53
Події
views 4951
shares 34
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Фанати київського Динамо із негативної сторони відзначились під час матчу улюбленої команди. Ультрас побили мирних глядачів, які зробили зауваження щодо використання піротехніки на трибунах. Про це в Facebook написала очевидиця події.

За словами Ірини Федорченко, вона з друзями привели дітей по 9 років, які займаються футболом, на матч улюбленої команди. Коли пішов дим і діти почали кашляти, один із батьків пішов просити фанатів загасити піротехніку.

«У відповідь він був відправлений на три букви і забризканий газовим балончиком. В ту саму секунду ультрас почали перестрибувати через паркан і бити нашого знайомого. Наші чоловіки побігли, щоб його забрати, і теж добряче отримали», – додала пізніше Ірина.

У її чоловіка перелом руки зі зміщенням і синці по всьому тілу. На своїй сторінці у фейсбуці жінка уболівальниця виклала пост, у якому із сарказмом подякувала працівникам стадіону за безпеку під час матчу улюбленої команди.

Ще один із постраждалих розповів про бійку на трибунах.

«Із 4-5 людей із нашої сторони в одного перелом руки зі зміщенням. В іншого перелом носа, у всіх синці по тілу. Били стадом за ввічливе зауваження не палити димові шашки, тому що дітям не було чим дихати», – заявив один з глядачів матчу.

Коментарі

Інші новини по темi