Повідомити про помилку

Українці подякували Британії за надану протитанкову зброю та передали банер зі словами подяки

22 січня 2022 17:20
Події
views 1556
shares 32
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Українці подякували британцям за надану Україні протитанкову зброю та передали до Британського посольства банер зі словами подяки. Про це повідомляє пресслужба Демократичної Сокири.

«Увесь світ побачив, що Великобританія демонстративно допомагає Україні проти еросійської навали», — зазначив лідер Демократичної Сокири Юрій Гудименко.

Він зазначив, що допомога Британії стала для нас несподіванкою, адже Литва, Латвія, США та Канада демонстрували системну підтримку України зброєю, а то Британія зробила нам дуже несподіваний і корисний сюрприз. І стала прикладом для інших.


Гудименко наголосив, що Україна тримає європейські кордони від російського агресора. «Натомість у словах Президента Зеленського звучить незадоволення нашими західними партнерами, а ми хочемо, щоб західні партнери бачили подяку українського народу. І те, що ми всі розуміємо, наскільки це важливо». Він висловив сподівання, що в Британії побачать, що українська нація вдячна їм за допомогу. 

Нагадаємо, Демократична Сокира запропонувала своїм прихильникам написати слова вдячності британцям в коментарях і пообіцяла передати їх в посольство Великобританії в Україні.


Напередодні Україні доставили 2000 протитанкових ракетних комплексів NLAW шведсько-британської розробки, які є найкращими у світі для ведення бою в міських умовах. Це своєрідні «джавеліни» для коротких дистанцій. Це снаряди калібром 150 мм, які найкраще пасують до російської бронетехніки.

Коментарі

Інші новини по темi