Повідомити про помилку

Українка, яка упала у прірву в Іспанії, померла в лікарні

17 вересня 2021 18:33
Події
views 1759
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Українка, яка упала у прірву на іспанському курорті, померла в лікарні. Її госпіталізували з серйозними травмами, від яких вона пізніше померла. Про це повідомила пресслужба Міністерства закордонних справ України.


Інцидент стався 14 вересня. Українська туристка під час перебування на оглядовому майданчику в іспанському місті Бенідорм зірвалася у море з висоти близько 30 метрів.

«Громадянка була госпіталізована, але від отриманих множинних травм згодом померла в лікарні. Генеральне консульство України в Барселоні надає необхідну консульську допомогу рідним загиблої», — заявили в МЗС.

Нагадаємо, 26-річна українка захотіла зробити селфі на популярній серед туристів пам'ятці «Балкон Середземномор'я» в іспанському місті Бенідорм.

Як розповідають очевидці, дівчина вилізла на перила задля ефектного селфі, в якусь мить втратила рівновагу, зірвалася і впала з кручі, вдарившись об каміння, в море.

Очевидці викликали екстрені служби. Незважаючи на несприятливі погодні умови, одному з рятувальників вдалося дістатися до українки, яка перебувала в непритомному стані і отримала серйозні травми під час падіння. Дівчину евакуювали в порт Бенідорм. Там був встановлений тимчасовий намет, де дівчину реанімували. Далі її доправили до лікарні Аліканте, де вона перебуває дотепер.

На місці пригоди разом із українкою перебував її хлопець.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi