Повідомити про помилку

Україна взяла участь у церемонії відкриття зимових Ігор у Пекіні

4 лютого 2022 14:54
Події
views 1681
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Українські спортсмени пройшли ходою під час церемонії відкриття зимової Олімпіади в Пекіні. На параді відкриття Ігор-2022 нашу команду з прапором у руках вивели два спортсмени – Олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко та срібна призерка Юнацьких Олімпійських ігор з фігурного катання Олександра Назарова.

Церемонія відкриття Олімпійських ігор-2022 розпочалася о 14:00 за київським часом. У ній взяли участь 10 спортсменів з України. На трибунах «Національного стадіону» делегацію українців привітав президент НОК Сергій Бубка. Усього до Китаю полетіли 45 наших спортсменів.


Нагадаємо, Україну в Пекіні представлять 45 спортсменів у 12 дисциплінах – у біатлоні, бобслеї, гірських лижах, двоборстві, лижних перегонах, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках з трампліну, фігурному катанні, фрістайлі та шорт-тре.

До Пекіна приїхали чотири українські спортсмени, які вигравали золоті медалі. Біатлоністи Олена Білосюк (Підгрушна), Юлія Джима Валентина Семеренко – чемпіони Ігор-2014. Фристайліст Олександр Абраменко виграв золото у Пхенчхані-2018. Перші медалі будуть розіграні 5 лютого, а останні – 20-го, у день закриття Ігор.

Коментарі

Інші новини по темi