Повідомити про помилку

Збірна України з футзалу поступилася команді Іспанії у матчі за «бронзу» чемпіонату Європи-2022

6 лютого 2022 17:34
Спорт
views 2162
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Збірна України з футзалу поступилася команді Іспанії у матчі за «бронзу» чемпіонату Європи-2022 та посіла підсумкове четверте місце. Зустріч у Нідерландах проти одного із фаворитів першості завершилася з рахунком 4:1.

Перша небезпечна нагода виникла на 7-й хвилині. Це Абакшин із вбивчої позиції завдав удару, але іспанський кіпер зумів парирувати м'яч. Добивання ж заблокував оборонець.


Іспанія продовжила тиснути і небезпеки біля воріт Ципуна виникали одна за одною, змушуючи нашого голкіпера демонструвати всю свою майстерність.

На 11-й хвилині у досить спірній ситуації іспанці відкрили рахунок. Після розіграшу ауту Ортіс прострілив від бічної лінії на дальню штангу, звідки Мельядо вдарив з льоту точно в дальній кут.

Україна кинулася відігруватись і зробила це за 3 хвилини до закінчення першої 20-хвилинки. Ігор Чернявський скористався помилкою суперників та покарав іспанців.

На жаль, протягом наступних 60 секунд переможці змогли знову вийти вперед. Адольфо віддав передачу на фланзі на хід Солано, який відтіснив захисника і з розвороту влучив у ближній верхній кут.

На другий тайм Україна вийшла налаштованою відігратися. Зі старту, а потім ще кілька разів по ходу 20-хвилинки команда Олександра Косенка грала з п'ятьма польовими.

На 10-й хвилині другого тайму фатальним для нас знову став «стандарт». Лосано з кутового прострелив у центр на Бойіса, який у дотик відправив круглого у ближній кут.

Збірна України, намагаючись відігратися, поміняла воротаря на польового гравця, але пропустила четвертий гол у порожні ворота.

Коментарі

Інші новини по темi