Повідомити про помилку

Україна не втримала перемогу над Боснією

13 жовтня 2021 09:55
Спорт
views 372
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Збірна України не змогла утримати перемогу в матчі з Боснією і Герцеговиною у відборі на ЧС-2022.

Команда Петракова відкрила рахунок вже на 15-й хвилині після вертикальної атаки і паса з флангу Циганкова із завершенням Ярмоленка.

Після голу українці трохи дали відчути м'яч суперникам, своєю чергою намагаючись скористатися вільними зонами на чужій половині поля. Так, на 24-й хвилині Соболь втік у контратаку і відмінно вирізав на Тимчика, який на божевільній швидкості виходив один в один з кіпером боснійців, але переграти того не зміг.

Ще один відмінний момент для взяття воріт був у Циганкова, якого суперники забули у власному штрафному майданчику, але український вінгер головою потрапити в кут воріт Шехіча не зміг.

Після перерви боснійці поступово стали захоплювати ініціативу, все частіше стали заставляти нервувати оборону і Пятова, і в підсумку відігралися на 77-й хвилині.

У України був шанс вже в доданий час вирвати перемогу — небезпечний штрафний поблизу воріт Шехіча заробив Зубков. Але він же не зміг перекинути стінку. У підсумку нічия, яка зберігає інтригу в боротьбі за плей-офф в нашій групі. Тепер українцям потрібно перемагати в останньому турі відбору проти тієї ж Боснії. Правда, грати будуть в гостях. Та й тепер потрібно сподіватися, що Франція не поступиться Фінляндії в очній дуелі. Ще один матч фіни та боснійці проведуть між собою.

«Жовто-сині» як і раніше залишаються другими, але мають на один зіграний матч більше ніж у Боснії та Фінляндії.

Україна-Боснія і Герцеговина 1:1

Ярмоленко, 15 — Ахмедходжич, 77

Україна: П'ятов-Тимчик, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Соболь-Степаненко ,Шапаренко (Сидорчук, 72) — Ярмоленко (Зубков, 82), Циганков (Булеца, 82) — Яремчук (Сікан, 72).

Боснія і Герцеговина: Шехич-Стеванович, Хаджикадунич, Ахмедходжич, Чивич, Колашинац (Ковачевіч, 90+1) — Хаджиахметович, Налич (Саріч, 58) — Гояк (Прчич, 58), Превляк (Демирович, 82) — Джеко.

Коментарі

Інші новини по темi