Повідомити про помилку

У експрезидента Казахстану Нурсултана Назарбаєва запевнили, що він не залишав країну

8 січня 2022 10:25
Події
views 614
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Інформація про те, що перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв залишив країну, не відповідає дійсності. Його прессекретар Айдос Укібай зазначає, що він знаходиться в столиці.

За його словами, Назарбаєв знаходиться у столиці Казахстану у місті Нур-Султані. Також він запевнив, що колишній президент перебуває на прямому зв'язку з Токаєвим.

«Єлбаси (титул Назарбаєва, — ред.) знаходиться в столиці Казахстану місті Нур-Султані. Просимо не поширювати свідомо неправдиву та спекулятивну інформацію. Єлбаси проводить низку консультативних зустрічей і перебуває на прямому зв'язку з Президентом Казахстану Касим-Жомартом Токаєвим», – написав Айдос Укібай.


Також він підкреслив, що Назарбаєв закликає всіх згуртуватися навколо президента Казахстану, а для того, щоб подолати ситуацію, що склалася в країні.

«Також у Нурсултана Назарбаєва відбулося кілька телефонних розмов із главами дружніх Казахстану держав. Єлбаси закликає всіх згуртуватися навколо Президента Казахстану для подолання поточних викликів та забезпечення цілісності нашої країни», – наголосив прес-секретар Назарбаєва.

Коментарі

Інші новини по темi