Повідомити про помилку

У Казахстані пострілом у голову вбили 4-річну дівчинку

9 січня 2022 15:13
Події
views 1760
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У колишній столиці Казахстану Алмати від поранення в голову загинула дівчинка чотирьох років на ім'я Коркемай, а її 15-річна сестра перебуває в реанімації. Автомобіль, у якому вони їхали, потрапив під обстріл.

Водночас місцеві ЗМІ повідомили, що трагедія сталася, коли 4-річна дівчинка їхала в авто з дядьком. Вони нібито їздили за продуктами і проїжджали повз площу. В авто було ще двоє дітей дядька, які поранені.


За словами батька дитини, його молодша донечка загинула на місці – куля влучила у голову маленькій Коркемай. Інші діти отримали поранення, їх до лікарні відвіз брат на підстреленому авто.

Дев'ятикласницю з кульовим пораненням прооперували, вона досі перебуває в реанімації, підтвердила інформацію уповноважена з прав дитини в Казахстані Аружан Саїн.

Вона додала, що всього під час протестів у країні підтверджено загибель двох дітей, троє постраждали.

«Я звертаюся до батьків і всіх дорослих – будь ласка, бережіть дітей. Бережіть себе, адже ваші діти потребують вас. Залишайтеся вдома! Не підходьте до вікон! Не залишайте дітей одних», – закликала омбудсменка.

Нагадаємо, 8 січня внаслідок вогнепального поранення загинула 11-річна дитина. Також повідомлялося, що 15-річний підліток був госпіталізований із кульовим пораненням.

Коментарі

Інші новини по темi