Повідомити про помилку

У Дніпрі затримали «мінера», який погрожував дистанційно підірвати Раду

26 грудня 2021 16:22
Події
views 365
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Чоловік з Дніпра повідомив про «мінування» Верховної Ради у Києві. Зрештою зловмисника затримали поліцейські. Про це повідомили у пресслужбі поліції Дніпропетровської області.

49-річний чоловік повідомив поліції, що в адміністративній будівлі Верховної Ради України закладено вибухівку, яку він має намір підірвати дистанційно.

Поліцейські з'ясували, що помилкове повідомлення про замінування надійшло від мешканця Дніпра.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебував за місцем проживання і мав при собі мобільний телефон, з якого повідомив про бомбу.


Зловмиснику вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, у суботу, 25 грудня, у Києві повідомили про мінування торгового центру River Mall.

Інформація про вибухівку у приміщенні надійшла на електронну пошту ТРЦ. На місце виїхали кінологи та вибухотехніки.

Ще у Києві того ж дня перекрили міст ім. Патона з обох боків. Невідомі знову зателефонували до поліції та заявили, що міст замінований.

Також, 26 грудня повідомили про мінування ТЦ Blockbuster Mall. У поліції Києва кажуть, що повідомлення про замінування ТЦ надійшло електронною поштою ТЦ. На місце виїхали кінологи та вибухотехніки.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi