Повідомити про помилку

Теракт у Дніпрі: стали відомі імені загиблих

15 вересня 2021 12:51
Події
views 1792
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У сьогоднішньому теракті в Дніпрі загинули прессекретар обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Дар'я Гречищева та ветеран АТО Олексій Кавлак. Вони загинули на місці події.



«Страшна новина для всієї нашої родини рятувальників. Сьогодні близько 09:00 трагічно загинула начальниця відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС в Дніпропетровській області Дар'я Гречищева»
, — відзначили в прес-службі ДСНС, але в самому повідомленні не говориться, що вона загинула в теракті.

 

Також повідомляється, що розслідуванням теракту займеться також Служба безпеки України. Слідчі вже почали встановлювати обставини вибуху і осіб, причетних до нього.

 

«За наявною інформацією, в результаті вибуху загинули дві особи. Це один з членів громадської патріотичної організації, а також прес-секретар ДСНС в Дніпропетровській області, яка в момент вибуху також перебувала в автомобілі», — зазначив речник СБУ Артем Дехтяренко.

За фактом інциденту внесено відомості до ЄРДР за ч.3 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Дніпрі вибухнув автомобіль, в результаті якого загинули двоє людей. Поліція кваліфікувала подію як теракт. Про це повідомляє пресслужба поліції.


Повідомлення про подію надійшло до поліції сьогодні, 15 вересня, близько 9-ї ранку.
Вибух стався в автомобілі "Nissan Primera" на просп. Богдана Хмельницького м. Дніпро. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
 
Теги

Коментарі

Інші новини по темi