Повідомити про помилку

Тайра: Ніхто не хоче помсти, ми просто просимо справедливості

6 жовтня 2022 18:59
Події
views 5003
shares 31
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Парамедикиня, уповноважена з питань реабілітації учасників бойових дій у Демократичній Сокирі, звільнена військовополонена Тайра (Юлія Паєвська) під час Варшавського безпекового форуму заявила, що за усі злочини, які росіяни вчиняють над українськими жінками, дітьми, військовополоненими, вони мають відповісти згідно із Законом і справедливістю.

Про це повідомляє пресслужба ДемСокири.

«Все, що вони наробили, вимагає справедливості, а не помсти. Ніхто не хоче помсти, ми просто просимо справедливості. Якщо ми почнемо їм мститися, ми скотимося до їхнього рівня. Українці — цивілізована нація. Українці визнають силу закону і міжнародного права», — заявила Тайра.


Вона підкреслила, що просить лише справедливості для своїх закатованих побратимів, для дітей, які були зґвалтовані понад 10 особами. 

«Я дуже прошу вас звернути увагу на цю проблему. У вас можливо теж з'являться емоції, коли ви захочете помститись за це. Але ми мусимо стриматись і застосовувати виключно закон. Мені їх щиро жаль. Але допоки перемога не досягнута повна справедливість неможлива», — підсумувала Паєвська.

Коментарі

Інші новини по темi