Повідомити про помилку

Тайра висловила ідею створення міжнародної комісії для прискорення обміну наших полонених

16 листопада 2022 15:00
Події
views 566
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Парамедик та уповноважена з питань реабілітації учасників бойових дій у Демократичній Сокирі Юлія Паєвська (Тайра), яка три місяці перебувала у російському полоні, висловила ідею створення міжнародної комісії у складі відомих у світі особистостей для контролю умов утримання росією українських військовополонених та сприяння їх подальшому звільненню.

 

Про це Тайра заявила під час зустрічі з журналістами в Американському домі у Відні, повідомила пресслужба ДемСокири з посиланням на Укрінформ.

 

«Я б хотіла б, щоб була створена якась міжнародна комісія, у яку б увійшли знані та шановані у всьому світі люди, для контролю утримання та прискорення обміну наших полонених. Як на мене, це була б гарна ідея, яка могла б спрацювати», — прокоментувала волонтерка питання про те, як міжнародна спільнота могла б допомогти зі звільненням українських військовополонених.

Також вона вказала на існування передбачених міжнародним правом механізмів, які «дають можливість вільним країнам вплинути на державні структури росії, які утримують полонених та здійснюють злочини щодо них».

Коментарі

Інші новини по темi