Повідомити про помилку

У Києві чоловік влаштував стрілянину через дорожній конфлікт

17 вересня 2021 17:53
Події
views 638
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Києві між водієм та пасажиром іншого авто виник конфлікт. Вони не могли домовитися, хто з них проїде першим. Раптом пасажир витягнув пістолет і вистрелив у авто водія. На щастя, ніхто не постраждав. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

34-річний пасажир посварився з водієм іншого авто на дорозі. Спочатку вони просто сперечались, хто проїде першим. Тоді вже між чоловіками виник конфлікт.


Під час сварки пасажир витягнув пістолет і вистелив у двері автівки свого опонента. Водій натомість зателефонував у поліцію. Коли правоохоронці прибули, то бачили слід від кулі на легковику. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 34-річний місцевий мешканець, якого слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. При собі фігурант мав пістолет травматичної дії, який було вилучено та відправлено для проведення відповідної експертизи.


Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та наразі слідчі за погодженням із Подільською окружною прокуратурою міста Києва готують повідомлення про підозру затриманому. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.
Теги

Коментарі

Інші новини по темi