Повідомити про помилку

В Полтаві 19-річна дівчина прийшла в школу з арбалетом та поранила двох вчителів

6 вересня 2021 13:56
Події
views 1106
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про інцидент повідомляє Нацполіція та видання «Полтавщина».

«До поліції Полтави 6 вересня, близько 10:00, надійшла інформація від громадян, що на території однієї зі шкіл міста невідома дівчина поранила двох вчителів», — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що за попередньою версією, на територію школи №11 міста Полтави зайшла невідома, яка з арбалету поранила двох вчителів. На часі поліцейські встановили особу правопорушниці. Нею виявилася місцева дівчина, 2002 року народження.

Через поранення вчителів поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 115 (замах на умисне вбивство).

Водночас видання Полтавщина з'ясувало, що 19-річна дівчина вчилась у 11-й школі до 4-го класу.

Під час затримання, у нападниці були порізані руки. Журналісти повідомляють, що слідчі хочуть провести освідування затриманої, щоб визначити, чи перебуває вона у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

«Вона була з цигаркою. Зайшла в перший кабінет, вистрелила у спину вчительці. [...] Далі вона заходила в кожний кабінет, який їй попадався й стріляла», — розповідають діти у соцмережах про інцидент.

Під час нападу поранення отримали вчителі української мови та зарубіжної літератури.

У коментарі «Суспільному» директорка школи Валентина Олійниченко повідомила, що дівчина зайшла до однієї з аудиторій, що на другому поверсі, і вистрелила у вчительку та заступницю директора школи. Її затримали на місці, викликали поліцію та «швидку». Педагогів відвезли до лікарні. Навчання у школі триває.

Зі слів школярів відомо, що арбалет в нападниці забрав 14-річний учень 9-го класу — дівчина не чинила йому опір. 

Коментарі

Інші новини по темi