Повідомити про помилку

Перм: голова слідчого комітету вкоротив собі віку після наради з московським начальством

23 вересня 2021 20:33
Події
views 2896
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це пише російська служба ВВС.

Глава управління Слідчого комітету  по Пермському краю Сергій Сарапульцев наклав на себе руки. У понеділок в Пермі сталося масове вбивство в університеті, після чого місто відвідав голова СКР.

«Сьогодні з собою покінчив керівник слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по Пермському краю полковник юстиції Сергій Сарапульцев. Він був знайдений мертвим в своєму будинку», — сказало джерело ТАСС.

«Так, Сарапульцев виявлений мертвим», — сказав співрозмовник Інтерфаксу. Те ж саме сказало джерело «РИА Новости», не розкриваючи подробиці. Про суїцид також пишyть Пермська «Комсомольская правда» та Znak.com.

Читайте також. Мас-шутинг в Пермі: батько стрільця був російським найманцем на Донбасі

Сарапульцев був знайдений мертвим у своїй квартирі. Про причини його смерті нічого не повідомляється.

За фактом загибелі Сарапульцева в центральному апараті СКР проводиться процесуальна перевірка, заявила представник відомства Світлана Петренко.

Напередодні Петренко повідомляла, що Перм відвідав глава відомства Олександр Бастрикін. За її словами, слідчі на нараді доповідали Бастрикіна про хід розслідування масового вбивства в Пермському національному дослідницькому університеті.

Сарапульцев очолював пермський главк з липня 2018 року.

Нагадаємо, в понеділок, 20 вересня, студент-першокурсник Тимур Бекмансуров вчинив криваву стрілянину в університеті, де навчався. За уточненою інформацією він вбив 6 та поранив понад 20 людей. Зокрема він застрелив охоронця університету. Стрільця знешкодили поліцейські. 

Він досі знаходиться в комі. Кулі потрапили в грудну клітину та ноги.

Одну ногу стрільцю ампутували. До тями Бекмансуров не приходив.

Коментарі

Інші новини по темi