Повідомити про помилку

США вважають анексію Росією Криму злочином

6 серпня 2021 13:15
Політика
views 261
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Світ не повинен забувати про російську анексію Криму. США продовжать використання санкційної політики щодо Росії. Про це повідомляє тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін у своїй заяві на форумі експертної мережі «Кримської платформи».

«Росія намагається показати, що Крим — це частина Російської Федерації. Але США ніколи не визнають нелегальну окупацію Кримського півострова», — заявила Квін.


За її словами, на Росію не діють заяви світової спільноти.


«Порушення прав людини в Криму тривають. Ті, хто в цьому винен, повинні понести відповідальність»
, — впевнена Квін.


Нагадаємо, що Крістіна Квін прибула до Посольства США в Україні у травні 2019 року. З 2016 р. по квітень 2019 р. пані Квін працювала на посаді виконувача обов'язків заступника Голови Місії/міністра-радника з економічних питань у Посольстві США в Парижі.


Перед тим Крістіна працювала на посаді виконувача обов'язків заступника Голови Місії та радника з економічних питань у Посольстві США в Бангкоку, Таїланді; радника з економічних питань у Посольстві США в Лондоні; директора з питань Європейського Союзу, України та Білорусі в Раді національної безпеки у Виконавчому апараті Президента. Крістіна також працювала в Посольстві США в Москві, Росії; в Місії США в Європейському Союзі в Брюсселі, Бельгії; у Посольстві США в Манілі, на Філіппінах. У Державному департаменті США у Вашингтоні, окрузі Колумбія, Крістіна працювала над питаннями відносин з Європейським Союзом та двосторонніх відносин зі Словенією.


Крістіна народилася й виросла в Каліфорнії, має ступінь бакалавра з політології, який отримала у Західному коледжі та ступінь магістра зі стратегічних досліджень Військового коледжу армії США.

Коментарі

Інші новини по темi