Повідомити про помилку

В Ужгороді спалили авто журналіста

5 грудня 2021 17:56
підпал
views 233
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про інцидент повідомив голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко.

«Новий підпал авто журналіста! Сьогодні в Ужгороді близько 5-ї ранку згоріли два автомобілі, які належать закарпатському журналістові Павлові Білецькому та його дружині. У коментарі НСЖУ журналіст повідомив, що цей підпал він пов'язує із своєю професійною діяльністю: „Більше ні з чим не можу пов'язати“. Павло Білецький є засновником та головним редактором інформаційного агентства „ЗІДО“, членом правління Закарпатської облорганізації НСЖУ„, — написав Томіленко.

Сам Білецький оприлюднив відео у мережі, на якому видно, як горить його авто.

Голова НСЖУ Сергій Томіленко наголосив, що в Україні залишаються нерозслідуваними випадки підпалу авто журналіста Сергія Гузя із Кам'янського, підпал редакції видання «Альтернатива» Романа Вашанідзе в Овідіополі, підпал редакції місцевої газети у Самборі, підпал авто  директора видання «Інсайдер Медіа» Катерини Дулапчій на Волині.

У поліції повідомили, що інформація про подію надійшла правоохоронцям сьогодні близько 5:20 ранку. На місце події прибули пожежники та слідчі. Вони встановили, що вогонь повністю знищив автомобіль Subaru Forester та частково пошкодив Volkswagen Beetle.

Правоохоронці порушили справу за фактом умисного знищення або пошкодження чужого майна, шляхом підпалу. Наразі поліція встановлює всі обставини інциденту та проводить розслідування.

Коментарі

Інші новини по темi