Повідомити про помилку

У Києві випав перший сніг, на дороги вийшла спецтехніка

23 листопада 2021 19:37
Події
views 1734
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Києві випав перший сніг. Київська міська державна адміністрація вже повідомила, що комунальники почали обробляти тротуари протиожеледними засобами.

«Дорожники КК „Київавтодор“ ще до початку опадів почали обробляти мости, підйоми і спуски, а також вулиці з бруківки протиожеледними засобами. Нині спеціальна техніка розташована на вихідних позиціях у місті, а також наносить рідкі хлориди, сіль і піщаносоляну суміш», — повідомили у відомстві.


Нині спеціальна техніка розташована на вихідних позиціях у місті, а також наносить рідкі хлориди, сіль і піщаносоляну суміш. До роботи наразі залучені 173 одиниці техніки.

Комунальна корпорація для зимового утримання доріг, мостів, тротуарів і велодоріжок має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової спецтехніки.

У КК «Київавтодор» нагадують водіям, що у період погіршення погодних умов необхідно бути обачними на дорогах. А тих, хто ще не встиг змінити літню гуму на зимову, переконливо просять це зробити, аби не піддавати небезпеці себе та інших учасників дорожнього руху.


Також не варто залишати авто на тротуарах, крайніх смугах доріг та узбіччях, аби не заважати працювати спецтехніці. Автівки, які заважають прибиранню вулиць від снігу, евакуюють.

Коментарі

Інші новини по темi