Повідомити про помилку

«Слуга народу» починає процедуру відкликання Разумкова з посади спікера Верховної Ради

3 жовтня 2021 11:06
Політика
views 325
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На з'їзді фракції «Слуга народу» ухвалено рішення розпочати процедуру відкликання голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова із займаної посади. Його відставку підтримало близько 180 нардепів. Про це повідомляє прессекретар партії «Слуга народу» Юлія Палійчук в Telegram

«На фракції „Слуга Народу“ обговорили питання відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Шляхом голосування депутатами фракції прийнято рішення у понеділок розпочати процедуру відкликання голови Верховної Ради України із займаної посади„, – написала вона.


Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на з'їзді фракції «Слуга народу» прокоментував можливу відставку Разумкова. За словами глави держави, головна помилка глави парламенту полягає в його політичних поглядах і небажанні підтримувати «програмні моменти партії».

Також нагадаємо, 30 вересня прессекретар голови парламенту Ольга Туній на своїй сторінці у Facebook написала, що їм надійшло звернення Давида Арахамії з пропозицією видати підписні листи для початку процедури відставки спікера.


Після обіду Ольга Туній повідомила, що запущена друга процедура відставки спікера ВР.

Прессекретар президента України Володимира Зеленського заявив, що лідер держави не причетний до ініціативи народних депутатів щодо початку процедури відставки з посади спікера Дмитра Разумкова.

Коментарі

Інші новини по темi