Повідомити про помилку

Нардеп від фракції «Слуга народу» обзивав поліцейських, які зупинили його водія за порушення ПДР

22 грудня 2021 15:06
Події
views 447
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Микола Галушко обзивав поліцейських, які зупинили його водія за порушення правил дорожнього руху. Інцидент стався ще 18 грудня 2020 року, але відео з'явилося тільки зараз. Про це повідомляє «Українська правда».  

На відео Галушко звинувачує правоохоронців у провокації, скаржиться, що його «висмикнули з-за столу» й обзиває поліцейських «дебілами». 

Нардеп Галушко приїхав «виручати» водія. Нецензурно пояснював, що це авто народного депутата. Його не мали права зупиняти.

Поліцейські зауважили, що на авто не написано, що воно належить нардепу. До того ж нардепи не мають дипломатичного імунітету.


У процесі розмови з'ясувалося, що машина Toyota Land Cruiser належить матері Галушка, а він їздить на ній нібито за договором оренди.

Фракція «Слуга народу» оперативно відреагувала на скандал з Галушком. Заяву опублікувала в Telegram прессекретарка фракції Юлія Палійчук.

В «СН» вважають поведінку свого депутата у спілкуванні з поліцейськими неприйнятною та засуджують його дії.

«Наша фракція приносить вибачення працівникам поліції й усім, кого могла образити ця ситуація», – йдеться в повідомленні.


Сам Галушко розповів колегам, що знав про існування цього відео, і воно нібито було предметом шантажу з боку тодішнього глави МВС Арсена Авакова, який «погрожував оприлюднити його у випадку відмови депутата підтримувати в парламенті його ініціативи».

За словами нардепа, публікація відео пов'язана з його позицією під час голосування за відставку Авакова 15 липня. А з'явилося воно саме зараз, бо дата запису з камери минулого року збігається з нинішнім періодом, тому її можна сприйняти як нещодавній інцидент.

Зазначимо, що Галушко є членом комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності. Був обраний по мажоритарному округу №97 (Бровари Київської області).

Теги

Коментарі

Інші новини по темi