Повідомити про помилку

Андрій Шевченко очолив найстарший футбольний клуб Італії

7 листопада 2021 16:31
Спорт
views 1551
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повіддомляє пресслужба Дженоа у Twitter.

7 листопада найстарший клуб Італії — Дженоа — привітала екстренера Національної збірної, зірку серії А Андрія Шевченка як свого нового тренера.
Дженоа заснували далекого 1893 року.
Клуб є дев'ятикратним чемпіоном Італії, однак останню перемогу здобув у сезоні 1923-24 років.
Останнє велике досягнення генуезців — вихід до півфіналу Кубка УЄФА 1992 році.

«Андрій Шевченко є новим тренером „Дженоа“. Ласкаво просимо!„, ㅡ написали на сторінці команди.

Раніше DailyMail написало, що Андрій Шевченко буде оголошений новим тренером «Дженоа» після того, як йому запропонували контракт до червня 2024 року вартістю 1,7 мільйона фунтів стерлінгів за сезон, де він замінить Давіде Баллардіні.

Як повідомляє Sky Sport Italia, Дженоа вирішила звільнити Баллардіні після нічиї 2:2 з Емполі в п'ятницю, перш ніж скористатися шансом підписати Шевченка на його заміну.

1 серпня Андрій Шевченко написав, що в нього закінчився контракт з УАФ. В асоціації це також підтвердили, сказавши, що ще у червні 2020 року запропонували Шевченку та його тренерському штабу подовжити контракт до кінця 2022 року. Тоді контракт підписали на один рік із можливим подовженням за спільною згодою ще на півтора року.

Але тепер, як зазначили в УАФ, Шевченко вирішив залишити посаду. Там вказували, що він мотивував своє рішення бажанням після Євро-2020 перейти на клубну роботу, про що неодноразово говорив у своїх інтерв'ю.

Нагадаємо, цьогоріч Андрію Шевченку, який був тренером Національної збірної України з футболу та вперше вивів команду до чвертьфіналу Чемпіонату Європи з футболу не продовжили контракт. Новим тренером національної збірної став Олександр Петраков, чиїм досягненням є перемога на Чемпіонаті світу з футболу молодіжної збірної України до 20 років у 2019-му.

Коментарі

Інші новини по темi