Повідомити про помилку

«Шахтар» розгромив «Маріуполь» з рахунком 5:0

18 вересня 2021 18:55
Спорт
views 262
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

«Шахтар» у матчі 8-го туру української Прем'єр-ліги розгромив «Маріуполь» з рахунком 5:0. Через ремонтні роботина стадіоні в Маріуполі домашня для приазовців зустріч відбулася у Ковалівці.

«Гірники» перед матчем з азовським клубом невдало стартували в груповому турнірі Ліги чемпіонів, на виїзді програвши тираспольському «Шерифу» (0:2). «Маріуполь» у попередньому турі національного чемпіонату грав також у Ковалівці і здолав місцевий «Колос» з рахунком 3:1. Таким чином, тиждень тому команда Остапа Маркевича покинула останнє місце турнірної таблиці.

ФК Маріуполь — Шахтар 0:5


Голи
: Данило Сікан 18, Михайло Мудрик 20, Тете 53, Георгій Судаков 77, Георгій Судаков 80

ФК Маріуполь
: Олег Кудрик, Станіслав Микицей, Владислав Клименко (Данило Савін 46), Родіон Плакса, Паоло Недес, Олег Козішкурт (Олег Степаненко 60), Микита Махиня, Микита Козицький, Іван Кошкош, Ілля Царюк (Богдан Поталов 46), Микита Петерман (Олег Філонов 66)

Шахтар
: Андрій Пятов, Вітао, Марлон (Валерій Бондар 58), Тарас Степаненко (Маркос Антоніо 58), Тете, Артем Бондаренко, Михайло Мудрик (Манор Соломон 63), Алан Патрік (Георгій Судаков 58), Юхим Конопля, Віктор Корнієнко, Данило Сікан.

Ця перемога дозволила Шахтареві зрівнятися за очками з Динамо, але кияни сьогодні грають з Олександрією і можуть знову стати одноосібними лідерами УПЛ.

Коментарі

Інші новини по темi