Повідомити про помилку

«Шахтар» переграв «Десну» у 13-му турі української Прем'єр-ліги

30 жовтня 2021 19:28
Спорт
views 121
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Донецький «Шахтар» без проблем переграв чернігівську «Десну» у 13-му турі української Прем'єр-ліги. «Гірники» забили чотири голи у ворота чернігівців, пропустивши лише одного разу — 4:1. 

Отже, між лідерами УПЛ, Динамо та Шахтарем збереглася дистанція у три очки. Зауважимо, що Десна, пропустивши на початку зустрічі від Соломона, швидко відігралася – Трубіну забив вихованець Шахтаря Безбородько.

Вже через три хвилини Судаков отримав м'яч поблизу штрафного майданчика «Десни», підпрацював і запустив у «дев'ятку» воріт Литовки — 2:1.


У другому таймі ситуація не змінилася – «гірники» продовжували домінувати, а чернинівці зрідка перетинали половину поля. У результаті донеччани змогли ще двічі відзначитися. Спершу на 61-й хвилині відзначився Тете, відмінно пробивши у кут з-за меж штрафного майданчика — 3:1.

Не встигли гравці «Десни» розіграти м'яч, як рахунок був уже розгромним. Тете відібрав м'яч на половині поля чернігівців, той потрапив до Судака, який відпасував на Фернандо. Цього разу бразилець шанс не змарнував, переправивши круглий у сітку воріт з кількох метрів — 4:1.

До фінального свистка рахунок так і не змінився. Наразі у «гірників» 32 очки. У «Динамо» — 35, це найкращий показник після 13-ти турів УПЛ.

«Шахтар» – «Десна» – 4:1

Голи:
Соломон, 8, Судаков, 26, Тете, 62, Фернандо, 63 – Безбородько, 23.

Коментарі

Інші новини по темi