Повідомити про помилку

Секс-скандал: зірку фільму «В бій ідуть тільки'старики» відсторонять від викладання в університеті

11 серпня 2021 20:17
views 1093
shares 0
comments 2
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

75-річного Володимира Талашка звинувачують у сексуальних домаганнях до студенток. Талашко знявся у легендарній стрічці Леоніда Бикова «В бій ідуть тільки „старики“, а в 2015 році у соціальній рекламі для ЗСУ до Дня Перемоги.

Народного артиста України звинувачують у низці фактів сексуальних домагань колишні студентки та абітурієнтки Київського університеті театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого.

Зокрема, мова йде про сексуальні домагання до 15-річної.

Сам Талашко називає звинувачення фейком.

На час розслідування скандалу його відсторонили від викладання. 

„Ніхто з нас про це не чув, тому ми не знали, як реагувати“, — прокоментувала звинувачення на адресу викладача проректор університету з наукової роботи Галина Миленька.

„Через розголос ми створили робочу групу для з'ясування причин і фактів, які з'явилися у Facebook“, — додала вона.

Група почне роботу з першого вересня, коли всі викладачі повернуться з відпусток. А зараз її учасники вивчають всі матеріали.

„Зараз Володимир Талашко у відпустці. З першого вересня він буде відсторонений від роботи на час дії робочої комісії. Скільки це триватиме, я сказати не можу, бо не є юристкою“, — зазначила Галина Миленька.

Також проректор розповіла, що Талашко набрав перший курс студентів, але тепер його замінять.

За її словами, сам він у розмовах з керівниками відкидає обвинувачення.

За її словами, Міністерство культури порадило студенткам звернутися з офіційними заявами до університету.

„Ми не можемо зустрітися з авторками дописів, бо не маємо їхніх контактів, не знаємо, у яких роках вони навчалися“ — повідомила Галина Миленька.

За її словами, з дописів у соцмережах випливає, ніби дівчата скаржилися через можливі домагання Володимира Талашка у деканат.

Водночас опитані працівники деканату цього не підтверджують: „Вони сказали, що жодного разу ніхто зі студенток на Талашка за 43 роки його роботи не скаржився“.

Коментарі

Головне