Повідомити про помилку

У Києві в гуртожитку застрелився поліцейський

19 серпня 2021 14:03
Події
views 1036
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Печерському районі Києва знайшли тіло чинного співробітника поліції Сергія Горошка. Нібито чоловік наклав на себе руки, вистріливши в голову.

Зазначимо, згідно з розміщеною на сайті Youcontrol декларацією, загиблий Горошко обіймав посаду заступника начальника відділу Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України.

Поліцейський обіймав посаду заступника начальника відділу.

Тіло знайшли в гуртожитку Національного транспортного університету, розташованого на вулиці Михайла Бойчука.


Підполковник поліції, 1982 року народження, працював в Департаменті превенції Нацполіціі. Він жив на першому поверсі цього гуртожитку. Попередньо, покінчив життя самогубством, вистріливши в голову з карабіна. Перед смертю поліцейський подзвонив матері. На місці загибелі підполковника було знайдено записку із словами «вибачте мене».


На місце події прибули начальник та слідчо-оперативна група Печерського району Києва.


Нагадаємо, вчора стало відомо, що у Києві на вулиці Новаторів сталася стрілянина. Внаслідок інциденту загинув чоловік. Потерпілий був убитий пострілом у голову.

«Вбивство на лівому березі Києва: в районі ДВРЗ на вулиці Новаторів пострілом у голову вбили молоду людину „не нашої“ зовнішності. На місці працює швидка, поліція та слідчо-оперативна група.»

Коментарі

Інші новини по темi