Повідомити про помилку

Росіяни обстріляли Авдіївку: поранено українського воїна, залізничне сполучення з містом призупинили

28 серпня 2021 14:06
ООС
views 202
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це розповідає «Суспільне.» Керівник Авдіївської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш повідомив журналістам про обстріл міста, який почався о 6:15 ранку.

Бойовики випустили щонайменше 20 снарядів калібру 120 мм по місту.

У штабі ООС зазначили, що другий обстріл стався через 4 години.

«У результаті обстрілу один військовослужбовець дістав проникне осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги пораненого транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я — задовільний„, — прокоментували в Оперативно-тактичному Угрупованні «Схід».

«Є інформація про потрапляння снарядів по цивільній інфраструктурі, але наразі вона ще непідтверджена», — повідомили «Суспільному» у пресцентрі штабу ООС.

Кореспондент «Новинарні» Анастасія Федченко повідомляє, що по місту «прилетіло» 25 мінометних мін калібру 120 мм.

Як повідомляється на сайті «Укрзалізниці» в суботу, з міркувань безпеки протягом найближчих трьох днів пасажирські та приміські поїзди курсуватимуть обмеженими маршрутами до станцій «Покровськ» і «Очеретине».

Так, поїзди №136 Київ — Авдіївка і №826 Дніпро — Авдіївка до 30 серпня включно курсуватимуть до станції «Покровськ». Пасажирів із Покровська до Авдіївки й назад доставлятимуть автобусами.

Рух приміських поїздів до 30 серпня обмежений до станції «Очеретине».

У компанії зазначили, що артобстріл розпочався вранці 28 серпня. Працівників станції «Авдіївка» та пасажирів евакуювали в укриття.

Постраждалих серед залізничників немає.

Коментарі

Інші новини по темi