Повідомити про помилку

У поліції розповіли про розслідування смерті Полякова: залишилося 2 версії

20 грудня 2021 10:39
Події
views 3371
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На сьогодні досудове розслідування у справі смерті нардепа Антона Полякова триває. На даний момент проводиться близько 20 експертиз, деякі вже готові. Про це розповів начальник поліції Києва Іван Виговський.

«На сьогодні досудове розслідування триває, версії у нас залишається дві — самостійне або примусове потрапляння наркотичної речовини в організм», — повідомив Виговський.

За його словами, поліцейські встановили всіх осіб, із якими перед смертю спілкувався Поляков. А також чітко «розклали» хронологію останнього дня життя парламентаря.


«Встановили і проводимо слідчі дії з усіма причетними особами, свідками. Плюс дуже багато технічних заходів. Але більше щось говорити у цій справі зараз не можу», – зазначив Виговський, пославшись на таємницю слідства.

Як відомо, тимчасова слідча комісія щодо розслідування причин смерті нардепа створена й у Верховній Раді. Виговський наголосив, що правоохоронці проводили з її членами спільну зустріч і «пропрацювали певні напрямки».

Що стосується мобільного телефону Полякова, начальник поліції Києва запевнив, що інформацію про це оприлюднять уже після завершення розслідування. Оскільки зараз вона «може нашкодити слідству».

Коментарі

Інші новини по темi