Повідомити про помилку

РФ почала військові навчання в окупованих Криму і Абхазії

9 серпня 2021 10:58
Політика
views 233
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Російська армія 9 серпня починає масштабні військові навчання, що триватимуть до 15 вересня, у тому числі в окупованих Криму, Північній Осетії та Абхазії.

Навчання пройдуть на 20 полігонах, розташованих в Астраханській і Ростовській областях, на Ставропіллі і Кубані, в Адигеї, Дагестані, Північній Осетії, Чечні, в окупованому Криму і на російських військових базах у Вірменії й сепаратистських регіонах Грузії: Абхазії і Південній Осетії.


За повідомленням, до навчань планують залучити фахівців всіх родів військ, кораблі Чорноморського і Каспійського флоту, понад 80 літаків і вертольотів.  

Зазначається, що в рамках навчань мотострілецьких, танкових і артилерійських підрозділів ЮВО виконають навчально-бойові завдання фахівці всіх родів військ.

Будуть задіяні сили армійської, військово-транспортної, штурмової та оперативно-тактичної авіації, а також частини і з'єднання, включаючи кораблі ЧФ і КФЛ.

Навчання пройдуть також із залученням підрозділів радіаційного, хімічного і біологічного захисту, інженерних військ, радіоелектронної боротьби, розвідки, матеріально-технічного та медичного забезпечення та ін. 

Коментарі

Інші новини по темi